Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Information in English

Blåfjell barnehage

Vi er en kommunal barnehage med 6 grupper for barn 1-6 år. Vi har 3 småbarnsgrupper; Tufsa, Turte og Fjellrose, og 3 grupper med store barn oppdelt etter fødselsår; Tistel, Krekling og Blåne. Vi har skogen som nærmeste nabo, og er derfor mye ute, både i løpet av dagen, og på egen turdag, en dag i uken.

Tilbud til barn i alderen:1-6 år
Hvem kan søke plass:Alle
Antall barn:80
Godkjent areal inne (m²):450
Uteområde:

Vi har flere uteområder; egen skog hvor de største barna er hver dag, et foran huset, mest for de minste, men som er perfekt til sykling og skigåing, hvor de store er en ettermiddag i uken. I tillegg deler vi utelekeplass med nabobarnehagen, som vi bruker innimellom.

Eier:Kommunal
Organisering:Avdelinger og baser/soner

6 grupper fordelt på to etasjer. De minste i 1. etasje, og de største i 2. etasje. Vi har ulike temarom, for eksempel, dramarom, gymrom, byggerom og formingsrom.

Type barnehage:Ordinær barnehage
Oppholdsbetaling (kr/mnd):Kommunale satser (klikk for satser)Prisen inkluderer ett varmt måltid hver dag. Vi tilbyr søskenmoderasjon og inntektsgraderte satser.
Måltider:

Aktuelle dokumenter:

Sammenlign barnehager

Blåfjell barnehage
Mellombølgen 133, 1157 Oslo
Åpningstider:

Nyheter fra barnehagen

Velkommen til et nytt barnehageår!

Her kan du lese artikkel og se bilder fra Steinspranget fotballcup 2014, som vi var med på.

E-postadresser og mobil numre til de enkelte avdelinger ligger under arkfanen " Om oss"