Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Information in English
Du er her:  Oslo kommune > Barnehager > Oversikt barnehager > Bydel Nordstrand > Oversikt barnehager > Pynten paviljong barnehage

Pynten paviljong barnehage

Pynten paviljong barnehage er 6 avdelings barnehage, som ligger på Lambertseter, i Nordstrand bydel.  Vi holder til i midlertidelige lokaler på Feltspatveien 13 B.  Barnehagen  flytter høsten 2015 inn i splitter nye lokaler med 11 baser. Pynten paviljong barnehage har også en friluftsavdeling på Mellombølgen 12. Dette er et tilbud for barn fra fire år. Hovedprinsippet handler om å gi barna mer utetid og gode naturopplevelser i naturlige omgivelser.

Barn, foreldre og personale går en spennende tid i møte og gleder seg til helt ny barnehage!

Har du spørmål om riving og byggingen?
Kontaktperson: Espen Wiik  e-post

Tilbud til barn i alderen:1 - 6 år
Hvem kan søke plass:Alle
Søknad sendes:I søknadsportalen til Oslo kommune
Antall barn:78
Godkjent areal inne (m²):374
Uteområde:
Eier:Kommunal
Organisering:Avdelingsbarnehage
Type barnehage:Ordinær barnehage og Friluftsbarnehage
Oppholdsbetaling (kr/mnd):Kommunale satser (klikk for satser)Vi tilbyr søskenmoderasjon og inntektsgraderte
Måltider:Prisen inkluderer ett måltid mat hver dag hvor vi serverer enkel varmmat og brødmat.

Sammenlign barnehager

Pynten paviljong barnehage
Feltspatveien 13 B, 1155 Oslo
Åpningstider:

Bygging av nye Pynten:

Nye Pynten barnehage!

Her er de første tegningene av hvordan Pynten barnehage vil se ut, når den er ferdigstilt til august 2015.

Uteområdet

2 perspektiver av bygget.